skip to Main Content

NXFiltration is altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s

Wij zijn een jong en innovatief hightech bedrijf dat unieke membraantechnologie heeft ontwikkeld op het gebied van nanofiltratie.

Met onze membraantechnologie dragen wij bij aan betaalbare oplossingen voor waterschaarste, en milieuverontreiniging. Zo kunnen onze klanten microverontreinigingen als bijvoorbeeld medicijnresten, pesticiden, kleur en microplastics uit water halen, om te drinken of te hergebruiken. Daarmee gaat NXFiltration een steeds belangrijkere rol spelen in de verbetering van kwaliteit van leven in de hele wereld.

Wij hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd dé toonaangevende producent en leverancier te worden van capillaire nanofiltratie membranen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gedreven medewerkers. Wij zijn gevestigd op het Kennispark in Enschede, tussen de universiteit en de Grolsch Veste in.

Zou je deel willen uitmaken van een dynamisch en hightech bedrijf? Solliciteer dan bij NXFiltration!

Op dit moment zoeken wij:

Membrane Scientist
Master, post-doc, PhD in Chemie, Chemische Technologie, of Polymeer Chemie

Innovatie is één van onze grote drijfveren. Om onze unieke polymeer membranen efficiënt te produceren, te verbeteren en te vernieuwen zoeken wij chemisch technologen. Ervaring met membraantechnologie is een pré. Je werkt vanuit ons R&D team projectmatig samen met bijvoorbeeld collega’s van commercie of productie om nieuwe producten te ontwikkelen, om productieprocessen te verbeteren, of geheel nieuwe producten te ontwikkelen. Een snelle leercurve is gegarandeerd doordat je samenwerkt met zeer ervaren specialisten op de gebieden van membraantechnologie en chemische technologie.

Stuur je CV en begeleidende tekst ter attentie van: Annemie Mattheeuws, naar info@NXFiltration.com

Module Design Engineer
Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Master of vergelijkbaar op basis van ervaring

Het ontwerp van membraanmodules vraagt veel begrip van de toepassing in de praktijk, met de nodige werktuigbouwkundige uitdagingen en kennis van kunststoffen, om optimaal te kunnen functioneren. De maakbaarheid van onze producten heeft grote impact op kwaliteit en efficiëntie. Je werkt vanuit ons R&D team projectmatig samen met bijvoorbeeld collega’s van commercie of membraanmodulen te ontwerpen of om moduulproductieprocessen te verbeteren. Ook speel je een belangrijke rol bij het ontwikkelen van onze hightech productiemiddelen.  

Stuur je CV en begeleidende tekst ter attentie van: Annemie Mattheeuws, naar info@NXFiltration.com

Pilot Engineer
Chemische Technologie, Milieukunde, Installatietechniek of Watermanagement, HBO, MBO+

Een belangrijke stap in het ontwerpen van een nieuwe waterzuivering is de pilot fase. In ons eigen lab kunnen we natuurlijk uitgebreid testen, maar een echte praktijktest vormt vaak de basis voor het uiteindelijke ontwerp. Daarom zoeken wij enthousiaste pilot engineers. Het opstarten en het begeleiden van deze pilots – on site bij onze klanten – hoort bij jouw rol, maar je doet ook praktijkonderzoek voor nieuwe toepassingen in het veld. Je bent representatief, geïnteresseerd in waterzuiveringstechniek, en handig. Je werkt vanuit ons sales team projectmatig samen met collega’s en klanten. Een snelle leercurve is gegarandeerd doordat Je werkt met zeer ervaren specialisten op de gebieden van waterbehandeling en membraantechnologie.

Stuur je CV en begeleidende tekst ter attentie van: Roberto Negrini, naar info@NXFiltration.com

Technical Sales manager Food and Beverage
HBO, Master met ervaring in/met brouwerijen

NXFiltration levert haar modulen voor wijn -en bierfiltratie aan zogenaamde apparatenbouwers, de OEM’ers. Het begeleiden van onze klanten bij het verder ontwikkelen van hun oplossingen, maar ook het direct samenwerken met wijnkelders en brouwerijen hoort bij jouw functie. Door jouw ervaring in brouwerijen spreek je dezelfde taal als onze klanten, en kom je tot praktische oplossingen. Je hebt een klant- en service gerichte aanpak. Een korte inwerktijd en snelle leercurve zijn gegarandeerd doordat je samenwerkt met zeer ervaren specialisten op de gebieden van wijn- en biermembraantechnologie.

Stuur je CV en begeleidende tekst ter attentie van: Michiel Staatsen, naar info@NXFiltration.com

Terug naar de vacatures

Back To Top