skip to Main Content

NX Filtration BV is een hightech bedrijf, dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van holle vezel membraanmodules voor waterzuivering als ook voor de voedsel – en drankenindustrie.

Om onze groei verder te realiseren zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de volgende functie:

Membraan Productie Operator —1 FTE—

Als Membraan Productie Operator ben je verantwoordelijk voor de productie van capillaire membranen, die worden geproduceerd op basis van polymeeroplossingen gebruik makend van door NXF zelf ontwikkelde productietechnologie.

Je hebt een technische opleiding (AOT, proces, elektrotechniek, chemie of WTB), en bij voorkeur kennis of ervaring met het werken met polymeren. Verder is affiniteit met de werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische aspecten van productieapparatuur een pré.

Je hebt ervaring met bedrijven (starten, bedienen, stoppen) en onderhouden van productieapparatuur, uitvoeren van nodige proces- en kwaliteitscontroles, analyse van de resultaten en het bijsturing van het productieproces indien nodig.

Je voert je werkzaamheden grotendeels zelfstandig uiten je bent bereid in een startende organisatie de handen flink uit de mouwen te steken. Je bent flexibel, neemt initiatief, je bent leergierig, je bent een teamspeler en je stelt gemeenschappelijk belang boven eigenbelang.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in ploegendienst, waarbij hoge eisen worden gesteld met betrekking tot hygiëne, veiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

Word je enthousiast van deze uitdagende job en wil jij deel uitmaken van een jong team in hightech bedrijf? Solliciteer dan bij NX Filtration!
Stuur je CV en begeleidende tekst naar:

Annemie Mattheeuws
Technisch Directeur
E: a.mattheeuws@NXFiltration.com

Voor meer informatie over deze vacature neemt je telefonisch contact op met Joris Kooiker:

T: +31 850 47 99 00
E: j.kooiker@NXFiltration.com

Terug

Back To Top