skip to Main Content

NXFiltration is altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s

Wij zijn een jong en innovatief hightech bedrijf dat unieke membraantechnologie heeft ontwikkeld op het gebied van nanofiltratie.

Met onze membraantechnologie dragen wij bij aan betaalbare oplossingen voor waterschaarste, en milieuverontreiniging. Zo kunnen onze klanten microverontreinigingen als bijvoorbeeld medicijnresten, pesticiden, kleur en microplastics uit water halen, om te drinken of te hergebruiken. Daarmee gaat NXFiltration een steeds belangrijkere rol spelen in de verbetering van kwaliteit van leven in de hele wereld.

Wij hebben de ambitie om binnen afzienbare tijd dé toonaangevende producent en leverancier te worden van capillaire nanofiltratie membranen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe gedreven medewerkers. Wij zijn gevestigd op het Kennispark in Enschede, tussen de universiteit en de Grolsch Veste in.

Zou je deel willen uitmaken van een dynamisch en hightech bedrijf? Solliciteer dan bij NXFiltration!

Stuur je CV en begeleidende tekst naar:

Annemie Mattheeuws
Directeur Operations
E: a.mattheeuws@NXFiltration.com

Productiemanager Membranen


Je geeft leiding aan het Membraanproductie team dat momenteel in een 3-ploegendienst werkt. Je kan middelen, mensen en machines optimaal inzetten, en je kan de juiste mindset bij je collega’s bewerkstelligen om de kwaliteits- en kwantiteitsdoelen te behalen. Daarnaast ben je actief betrokken bij investeringsvraagstukken en draag je bij aan professionalisering en versterking van de organisatie. Je rapporteert aan de Directeur Operations.

Je hebt ervaring in een technische productie omgeving en/of in de chemie. Je bent kritisch en hands-on. Je wilt het spinnen van membranen in detail begrijpen en van daaruit sturen op efficiëntie en kwaliteit. Je wilt je snel verder ontwikkelen en hebt de drive om extra stappen te zetten en zo mee te groeien met de organisatie.

Afgeronde Bachelor of Master in Chemie, Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde (met relevante ervaring in de chemische industrie).

Terug

Development manager


Als Development Manager geef je leiding aan een team van professionals dat zich richt op het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van productieprocessen. Je bent in staat de chemie achter het spinnen en coaten van capillaire membranen te begrijpen om effectieve oplossingen te bedenken. Met efficiënt projectmanagement zet je jouw team en middelen optimaal in. Je rapporteert aan de Directeur Operations en je krijgt ondersteuning van zeer ervaren specialisten op de gebieden van membraantechnologie en chemische technologie, installatiebouw en werktuigbouwkunde.

Je hebt werkervaring in de polymeer chemie en in een technische productie omgeving. Je bent kritisch en hands-on. Je wilt je snel verder ontwikkelen en hebt de drive om extra stappen te zetten en zo mee te groeien met de organisatie.

Afgeronde Master in Chemie of Chemische Technologie.

Terug

Back To Top