skip to Main Content

NX Filtration B.V. in Enschede is een groeiend innovatief high tech bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld op het gebied van nanofiltratie (capillaire membraanmodules), en loopt daarin voorop in de markt. Deze technologie wordt geleverd aan onder andere drinkwaterbedrijven, door middel van de verwijdering van microverontreiniging in waterzuivering wordt het mogelijk gemaakt om zuiver, ruim en betaalbaar drinkwater te produceren. Daarmee gaat NX Filtration een steeds belangrijkere rol spelen in de verbetering van kwaliteit van leven wereldwijd. De organisatie is eigenaar van IP op membranen en modules die de basis vormen voor de nieuwe membraanproductie technologieën en uiteenlopende membraanproducten. NX Filtration stelt bij de productie hoge eisen aan hygiene, veiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu.

NX Filtration is een jonge dynamische onderneming met het potentieel en de ambitie om te groeien, en binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier te worden van deze innovatieve technologie voor membraanfilter-toepassingen. De organisatie realiseert deze ambities door een optimale samenstelling van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor heeft NX Filtration niet alleen de huidige vooruitgang mogelijk kunnen maken, maar stuurt ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.

Om onze groei verder te realiseren zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de volgende functies:


Manager Productie —1 FTE—

Een uitdagende positie voor een high potential met ervaring in industriële productie bedrijven. Een natuurlijk leider die meedenkt en meegroeit met de organisatie: een jonge dynamische high tech onderneming.

Functie

In de positie Manager Productie geef je hiërarchisch leiding aan de Productie organisatie, bestaande uit twee gemotiveerde Productieteams (twee/drie ploegendienst) en Magazijn.

Hierbij ligt jouw focus op optimalisatie van de output door inzet van middelen, mensen en machines, en het bewerkstelligen van de juiste mindset bij je collega’s om de ambitieuze groei van de organisatie te realiseren. Als natuurlijk leider bouw je aan sterke teams met oog voor gestructureerd werken, kwaliteit en resultaten. Je gaat actief contacten aan, je stemt af met je collega’s en met toeleveranciers (o.a. contractors voor onderhoud en nieuwbouw). Je wordt actief betrokken bij investeringsvraagstukken, je levert een waardevolle bijdrage aan het oplossen van discipline-overstijgende problemen, en je denkt mee over de professionalisering en versterking van de organisatie.

Als high potential beschik je over ontwikkelpotentieel en drive om extra stappen te zetten en in je rol mee te groeien met de organisatie. Het betreft een fulltime positie (in dagdienst). Je rapporteert aan de Technisch Directeur van NX Filtration. 

Kandidaatprofiel

 Bachelor of Master in Chemie, Chemische Technologie, of Werktuigbouwkunde

  • High potential met ervaring in industriële productie bedrijven
  • Natuurlijk leider, je bent in staat om optimalisaties in productie te bewerkstelligen, ervaring met ploegen
  • Ondernemende persoonlijkheid, met drive en ambitie
  • Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Kritisch, alert op feiten, kwaliteitsgericht
  • Resultaatgericht
  • Gestructureerd
  • Hands-on, praktische instelling
  • Woonachtig in omgeving Enschede

Word je enthousiast van deze uitdagende job en wil jij deel uitmaken van een jong team in hightech bedrijf? Solliciteer dan bij NX Filtration!
Stuur je CV en begeleidende tekst naar:

Annemie Mattheeuws
Technisch Directeur
E: a.mattheeuws@NXFiltration.com


Terug

Back To Top