skip to Main Content

Ben je nieuwsgierig?
Heb je een onderzoekende, kritische instelling?
Ben jij nauwkeurig en neem je geen genoegen met ‘ongeveer’?
Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wie zijn wij?

NX Filtration B.V. is een jong hightech bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van holle vezel membraanmodules voor het filtreren en zuiveren in de water, voedsel– en drankenindustrie. NXF is begonnen als een spin-off van de Universiteit Twente en is gevestigd op het Business & Science Park in Enschede. Om onze groeiambities verder te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

– – Membrane Quality Engineer (1.0 FTE) – –

en een:

– – Application- & Proces Engineer (1.0 FTE) – –

Klik op de link om de vacature tekst te bekijken. 

 


Membrane Quality Engineer 

Wat ga je doen?

Als Membrane Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor controleren en verbeteren van de kwaliteit van onze membranen en membraanproductieprocessen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat membranen die in onze fabriek worden geproduceerd voldoen aan de specificaties. Belangrijke taken hierbij zijn analyse / controle van de grondstoffen, halffabricaten en eindproducten in ons laboratorium, alvorens deze worden vrijgegeven voor daaropvolgende productieprocessen of verkoop.

Tevens assisteer je onze ontwikkelafdeling bij het uitvoeren van analyses en testen, zorg je voor kalibratie en onderhoud van de analyseapparatuur, zowel op het laboratorium als in de productie, assisteer je bij het onderzoek van klachten en afwijkingen en help je mee bij het opstellen en verbeteren van werkinstructies en werkprocessen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een relevante technische opleiding op minimaal MBO niveau afgerond. Bijvoorbeeld MLO, MTS of Laboratorium & Procestechniek.

Je bent accuraat, je werkt gestructureerd en volgens vaste procedures. Je bent kritisch ten aanzien van resultaten. Controleren vind je belangrijk, nauwkeurig registreren net zo. Je vindt het een uitdaging om processen continue te verbeteren.

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze uitdagende job en wil jij deel uitmaken van een jong team in hightech bedrijf, stuur dan je CV en motivatie naar Joris Kooiker. Wil je meer informatie over de functie en ons bedrijf, bel of mail gerust.

j.kooiker@nxfiltration.com
T: 0850-479900
M: 06-46336496

Terug


(Jr) Applicatie- en Procesengineer (1.0 FTE)

Wat ga je doen?

Als applicatie en procesengineer werk je vanuit onze onderzoeksafdeling nauw samen met de afdeling verkoop en (potentiële) klanten. Je maakt technische rapportages voor de (interne) klant en je analyseert en beheert de data die je genereert. We hebben ‘in het veld’ enkele proefinstallaties staan, het bedienen en up-to-date houden is je verantwoordelijkheid. Je ondersteunt de afdeling verkoop door het verzorgen van demonstraties aan de klant met behulp van onze proefinstallaties, al dan niet op lokatie.

Wie zoeken wij?

Een geschikte kandidaat is iemand die veel wil leren op het gebied van membraanprocessen en een affiniteit heeft met (proces)installaties. We zoeken een proactief persoon, met een affiniteit voor diversiteit die ook in staat is in een dynamische omgeving goed te acteren.

Verder vragen we:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Chemische-, Voedings- of Procestechnologie.
  • Een analytische en pragmatische instelling.
  • Ervaring met procesmodellering en/of -ontwerp is een pré.
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré.
  • Reizen en werken in het buitenland kan een onderdeel van deze functie zijn.

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze uitdagende job en wil jij deel uitmaken van een jong team in hightech bedrijf, stuur dan je CV en motivatie naar Joris de Grooth. Wil je meer informatie over de functie en ons bedrijf, bel of mail gerust.

j.degrooth@nxfiltration.com
T: 0850-479900

Terug

Back To Top